Skadedyrsbekæmpelse: Monitorering

Minimer din risiko for gnavere med Smart monitorering fra Anticimex

Anticimex tilbyder eksklusivt systemet Smart, som nemt og intelligent opdager, hvis du har fået gnavere, så du kan slå til med det samme. På den måde undgår du, at problemet bliver tiltagende med unødvendigt store omkostninger:

  • Overvågning 24/7 året rundt
  • Alarm, hvis der er aktivitet og hurtig indsats, når det er nødvendigt
  • Nem og overskuelig dokumentation for, at der er gnavere
  • Dynamisk bekæmpelse – helt uden brug af gift
  • Minimering af risiko for skadedyr

Sådan fungerer Anticimex Smart

Smart fra Anticimex består af Smart Connect og Smart Eye, der kombineret med traditionel skadedyrsbekæmpelse fra Anticimex giver dig en optimal løsning.

Smart Connect

Smart Connect består af en master kontrolboks, som forbinder og kontrollerer op til 50 Smart-enheder, der bliver trådløst linket til hinanden, så der skabes et samlet netværk. Via netværket bliver det muligt at overvåge 24/7 og nedkæmpe eventuelle skadedyr, så dyre skadedyrsangreb forebygges.

Smart Eye

Smart Eye er en lille sensor, som sporer og rapporterer bevægelse. På grund af den lille størrelse kan Smart Eye placeres der, hvor gnavere foretrækker at være – trange steder. Den er ideel til fødevarebutikker, kabelbakker, lofter, hulrum og andre steder, som ellers er svære at inspicere.

Når en gnaver løber gennem Smart Eye, registrerer sensoren aktivitet og videresender oplysningerne, mens gnaveren giver et spor, som Anticimex kan handle efter.

Tilbage til skadedyrsbekæmpelse.

*Kræver FoodXtra medlemskab

Anticimex Smart

Læs mere om Smart, som Anticimex eksklusivt forhander:

Info om Smart
Smart Connect
Smart Eye

Tilmeld dig indkøbsaftale

Få flere fordele med FoodXtra

Se alle indkøbsaftaler