Enkel Excel

Få effektive medarbejdere uden at bruge flere dage på et kursus

Nu kan du få mere effektive medarbejdere, uden at de skal bruge flere dage på kursus med risiko for at komme bagud med deres arbejde.

Med Premium Online Excel kan dine medarbejdere gå fra at være Excel-begyndere til Excel-hajer, så de har værktøjerne til at løse dagligdagens opgaver hurtigere og smartere.

Premium Online Excel fungerer både som en kursusplatform men også som et opslagsværktøj, der kan løse konkrete udfordringer her og nu. På den måde kan dine medarbejdere løse konkrete opgaver og komme videre i deres arbejde – kort og effektivt.

Dette får du, når du tilmelder dig:

  • Over 100 videoer med fokus på effektiv læring
  • Alt materiale på 3 sprog – dansk, norsk og engelsk, så platformen kan bruges på tværs af virksomheden og lande
  • Over 80 QuickGuides (3 sprog) som hurtigt hjælper jeres medarbejdere med at huske, hvordan de løser specifikke opgaver
  • Skabeloner til en række forskellige daglige opgaver som tidsregistrering, projektoversigt, tilbudsgivning, prisberegner, tilbudsberegner mm.
  • Løbende tips og tricks på e-mail som inspiration til at udforske og lære nye funktionaliteter, så alt læring på platformen bliver udnyttet

Dine medarbejdere bliver trygge i at bruge regneark, lære forskellige måder at analysere data på og spare flere timers arbejde ved kun at lære nogle få af de mange tips og tricks, der findes i Excel.

Der er 30 dages fuld tilfredshedsgaranti på platformen, så du har nul risiko og kan trygt kaste dig ud i at udvikle dine medarbejderes kompetencer i Excel.

*Kræver FoodXtra medlemskab

Det får du ud af aftalen

  • Spar 10% på dit månedlige abonnement

Tilmeld dig indkøbsaftale

Få flere fordele med FoodXtra

Se alle indkøbsaftaler