FoodWaste

Et digitalt madspildsværktøj

Som medlem af FoodXtra får du adgang til eSmileys digitale madspildsværktøj, FoodWaste, som gør det nemt og enkelt at registrere dit madspild, så du kan få overblik og nedbringe det.

Madspild er ikke bare spild af penge og dyrebar mad. Det er også spild af tid og arbejdskraft i din forretning. For at nedbringe madspild er det nødvendigt at måle det. Målingerne vil afsløre, hvor madspildet opstår, hvilke faktorer der fører til spild og madspildets værdi.

FoodWaste gør det nemt og enkelt at registrere spildet. Skraldespanden vejer maden, og hver medarbejder registrerer på en skærm et par sekunder, hvad de smider ud. Systemet indsamler data og finder mønstre i dit madspild, mens rapporter og statistikker fortæller dig, hvor du kan gøre en forskel.

FoodWaste er et rigtig godt værktøj til at registrere madspild. Det er nemt at bruge for alle, og det har været en stor øjenåbner for os at få sat tal på madspildet. Rasmus Rasmussen, Køkkenchef, Comwell Roskilde.

Alle kan bruge FoodWaste

FoodWaste består af en vægt, der vejer madspild, hver gang det smides i skraldespanden, og en tablet med online software, hvor køkkenpersonalet med få klik kan registrere, hvad der smides ud.

Sådan registrerer du på tabletten

  1. Vælg område – fx buffet
  2. Vælg kategori – fx frugt/grønt
  3. Vælg produkt – fx grøn salat
  4. Gem

Hvad får jeg ud af FoodWaste?

 

  • Dokumenteret madspildsindsats og resultater
  • Bedre økonomi og ressourceudnyttelse af tid og råvarer
  • Lev op til CSR-krav

En gennemsnitslig kantine med omkring 800 spisende gæster kan på et år spare 45.000 kr. ved at reducere madspildet på 5-7 udvalgte varer i produktionen.

Læs mere her.

Login for at tilmelde dig aftalen

Du skal logge ind og trykke på FoodXtra menupunktet i den øvreste højre hjørne.

Login

Bliv kunde

Udfyld formularen og vi kontakter dig hurtigst muligt.

Bliv kunde

Få flere fordele med FoodXtra

Se alle indkøbsaftaler   Bliv medlem

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close