Strøm Hansen

Ekspertise – Erfaring – Entusiasme

Strøm Hansen er idémager og kreativ konstruktør på opgaver, der indebærer el-service & sikring, automation, installation og IT – ofte i unikke kombinationer.

Vi udfører opgaverne med kloge hænder og binder opgaveholdet og -processen sammen med levende viden og fornemt håndværk.

Vi er pt. ca. 220 medarbejdere og dækker hele landet fra fire adresser i hhv. Nørresundby, Aarhus, Vejle og Glostrup.

Vi løser alle installations- og serviceopgaver inden for områder som fx fødevare- og levnedsmiddelindustrien, energi og renseanlæg, erhvervsbyggeri, infrastruktur og sikring samt IT- og netværk.

Strøm Hansen har siden starten af 90’erne udviklet et særlig flair for servicering af detailbranchen herunder særligt kæder. Via servicering af flere af landets store, kendte detailkæder har vi skabt et gennemtænkt servicekoncept, der spænder fra rådgivning og sparring over ordremodtagelse til færdigmelding på ordren. Konceptet sikrer den samme høje kvalitet af service over hele landet og styrker den fortløbende dialog på de enkle opgaver fx ved udrulning af samme type opgave i hele landet. På den måde spinder vi et mønster af service, som konkret indebærer ens fakturering, servicemail til ordremodtagelse, hurtig respons og indgående kundekendskab.

Vi er til rådighed 24/7/365 – og opererer fra både vores stærke lokationer samt vores flåde på ca. 90 fuldt udrustede servicebiler. Derudover har vi egen automations- og IT-afdeling samt tilhørende tavleværksted.

*Kræver FoodXtra medlemskab

Det får du ud af aftalen

  • Spar op til 17,3% på montør-timepriser
  • Spar op til 12% på listeprisen på materialer
  • Mulighed for fordelagtige serviceaftaler
  • Hurtig udrykning
  • Topkvalificeret mandskab
  • Intelligente nyskabelser

Tilmeld dig indkøbsaftale

Få flere fordele med FoodXtra

Se alle indkøbsaftaler