Coaching og terapi

God mental sundhed på arbejdspladsen

Mindwork er en forskningsbaseret virksomhed af psykologer og autoriserede arbejdsmiljørådgivere. Vi arbejder med organisationer og individer og bruger psykologiske metoder til at hjælpe mennesker med at få mere ud af livet. Både privat og professionelt.

Vores metoder er forsknings- og evidensbaseret med psykologi som et værktøj til forretningsmæssig og personlig forandring, og vores fokus er mental balance og bæredygtighed baseret på vores bestseller “Hjernen på overarbejde” fra 2018 samt diverse podcast om emnet.

 

Ydelser

Ledersparring og coaching (ledere, mellemledere, projektledere og HR)
Ledersparring til topledere og mellemleder samt coaching til projekt- og teamledere samt HR.
Emnerne kan typisk være ledelse generelt, udfordringer ift. hjemmearbejde, stresshåndtering, mental balance, motivation, performance, arbejdsglæde, samarbejde, psykisk arbejdsmiljø, krise, organisationsændringer m.m.

Terapi til den enkelte medarbejder
Har medarbejderne brug for individuelle samtaler ifm. udfordringer ift. hjemmearbejde, stress, depression, angst, krise og andre udfordringer arbejdsmæssigt og privat, tilbyder vi terapeutiske forløb.

*Kræver FoodXtra medlemskab

Hvad får jeg ud af det?

 

Ledelsessparring og coaching samt terapi til den enkelte medarbejder, så du kan sikre god mental sundhed på arbejdspladsen.

Tilmeld dig indkøbsaftale

Få flere fordele med FoodXtra

Se alle indkøbsaftaler