Berendsen

Spar penge på attraktive løsninger med Berendsen

Berendsen er en international tekstil-, hygiejne- og facility services partner med en førende position i Europa og Latinamerika. Berendsen tilbyder leje, vask og levering af kvalitetstekstiler til erhvervslivet. De tilbyder alt fra kokke- og tjenertøj, arbejdsbeklædning og måtter til mopper.

Moppeløsninger

Til forskel for de fleste moppeleverandører, tilbyder Berendsen dig at leje deres mopper. Det betyder, at du får de mest up-to-date og innovative produkter, samt, at dine mopper bliver vasket, renset og defekte dele udskiftet, uden at du behøver at løfte en finger.

Måtteløsninger

Uanset om du ønsker at reducere snavs, profilere din virksomhed eller sikre komfort for dine medarbejdere, vil en Berendsen-måtte give dig en løsning i verdensklasse.

Beklædning

Arbejdstøj, der bæres af fødevaremedarbejdere, tjenere og kokke, skal opfylde en række forskellige behov. Tøjet skal både være præsentabelt og komfortabelt for medarbejderne, beskytte dem mod arbejdsskader og forhindre dem i at forurene de produkter, som de arbejder med i hverdagen. Berendsen hjælper jer med at sammensætte og vedligeholde jeres arbejdstøj, så alle behov bliver opfyldt.

Hotel & Restaurant

Uanset om du er gæst på et hotel, spiser på en restaurant, er ombord på et krydstogtskib eller deltager i et arrangement, forventer du en positiv oplevelse. Berendsen hjælper hotel- og restaurantkunder med at finde de bedste tekstiludlejningsløsninger hvad enten der er tale om sengelinned, håndklæder, kokketøj, tjenertøj, duge, servietter eller lignende.

 

Læs mere om hvad Berendsen kan tilbyde din virksomhed her.

*Kræver FoodXtra medlemskab

Hvad kan jeg få?

  • Moppeløsninger
  • Måtteløsninger
  • Beklædning

Tilmeld dig indkøbsaftale

Få flere fordele med FoodXtra

Se alle indkøbsaftaler