Berendsen

Spar penge på attraktive løsninger med Berendsen

Berendsen er en international tekstil-, hygiejne- og facility services partner med en førende position i Europa og Latinamerika. Berendsen tilbyder leje, vask og levering af kvalitetstekstiler til erhvervslivet. De tilbyder alt fra kokke- og tjenertøj, arbejdsbeklædning og måtter til mopper.

Moppeløsninger

Til forskel for de fleste moppeleverandører, tilbyder Berendsen dig at leje deres mopper. Det betyder, at du får de mest up-to-date og innovative produkter, samt, at dine mopper bliver vasket, renset og defekte dele udskiftet, uden at du behøver at løfte en finger.

Måtteløsninger

Uanset om du ønsker at reducere snavs, profilere din virksomhed eller sikre komfort for dine medarbejdere, vil en Berendsen-måtte give dig en løsning i verdensklasse.

Beklædning

Arbejdstøj, der bæres af fødevaremedarbejdere, tjenere og kokke, skal opfylde en række forskellige behov. Tøjet skal både være præsentabelt og komfortabelt for medarbejderne, beskytte dem mod arbejdsskader og forhindre dem i at forurene de produkter, som de arbejder med i hverdagen. Berendsen hjælper jer med at sammensætte og vedligeholde jeres arbejdstøj, så alle behov bliver opfyldt.

Hvad kan jeg få?

  • Moppeløsninger
  • Måtteløsninger
  • Beklædning

Kontaktperson hos Berendsen
Line Eyde
Mobil: 2373 9212
E-mail: line.eyde@elis.com

Læs mere om Berendsen her

Få flere fordele med FoodXtra

Se alle indkøbsaftaler