Arrangement udskudt, ny dato på vej

Workshop: Olivenkursus

I samarbejde med Haugen-Gruppen afholder vi et spændende olivenkursus for dig, der er medlem i FoodXtra!

Oliven har været en del af vores køkken i tusindvis af år, længe før konservesindustrien, købmandsforretninger og Dry Martini kom i spil. Årtier tilbage kendte den gennemsnitlige europæer kun til få sorter: Nogle var grønne, nogle var sorte, nogle uden sten og de bedste var fyldt med rød peber. Men oliven er meget mere end det: Alsidigheden er stor, uanset om de er blendet i en spread eller tapenade, vendt i salater, kogt i retter og saucer eller spist lige fra hånden. Deres sure, søde, salte bitre og skarpe smagsoplevelser er entydigt komplekse hvilket gør dem til et vigtigt værktøj i ethvert køkken.

Der er mange meninger om til hvad og i hvilke retter du kan bruge hvilke oliven. Vi vil her fortælle om vores oliven sortiment, som er nøje udvalgt og fortælle om hvilket land og område hver enkelt oliven kommer fra. Vi vil også fremhæve brugsforslag – selvom det kun er fantasien der sætter grænser for brugen!

Du går fra denne workshop med en større viden om den lille magiske frugt, som findes både som delikat spise på tapasbordet til cremer og hårprodukter.

Info

Event: Olivenkursus med Haugen-Gruppen

Dato: Arrangement udskudt, ny dato på vej

Tid: kl. 15.00-17.00

Pris: GRATIS for op til 2 personer fra samme virksomhed (derefter 500 kr. per person)

Antal deltagere: Max 16 personer

Sted: Dagrofa Foodservice, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj

Tilmeldingsfrist: 15. september 2020 (tilmeld dig hos din konsulent)