Arrangement udskudt, ny dato på vej

Workshop: Chokoladekursus

I samarbejde med Callebaut tager vi på en sanselig rejse ind i chokoladens verden, når vi afholder et spændende chokoladekursus for dig, der er medlem i FoodXtra!

Dagen starter med en præsentation af de mange chokolader og dekorationer fra Callebaut og Mona Lisa Decorations. I den forbindelse kommer vi ind på produkternes anvendelsesmuligheder, og hvordan Callebauts karakteriske runde og balancerede smag giver ubegrænsede muligheder for kreative smagssammensætninger.. Du vil blive introduceret til chokoladernes exceptionelle bearbejdelighed, der betyder at du vil opnå fantastiske resultater – hver gang!

Hvis det ikke skulle være nok, så bliver du præsenteret for Callebauts bæredygtigheds aktiviteter. Callebaut har sat ambitiøse mål for bæredygtigheden af alle deres produkter, de ønsker at gå forrest i kampen for at sikre kakao og chokolade til fremtidige generationer. Måden det bl.a. sker på er gennem Cocoa Horizons, en organisation der arbejder for at forbedre forholdene for kakaofarmerne og deres samfund og meget mere.

Men det bliver ikke ved snakken, du vil selvfølgelig få mulighed for at smage på en masse chokolade, du kan bl.a. smage hvorfor vores mørke Callebaut 811 – en chokolade der er foretrukket af 8 ud af 10 chefs verden over. Vi kommer ind på forskellige chokoladetempererings teknikker og du vil få mulighed for at lave dine helt egne fyldte trøffelkugler, som du selvfølgelig får med hjem, hvis de ikke bliver spist inden.

Du vil i løbet af dagen også blive introduceret til Callebauts inspirationsunivers #CallebautInspireMeDK, som er en online platform fyldt med inspiration, underholdning og opskrifter. Her kan du finde flere produktkataloger og selv gå på opdagelse i det store sortiment.

Vi garanterer, at du ikke kommer til at kede dig, og at du tilmed går derfra med dine egne trøffelkugler og en lækker goodiebag med chokolade og inspirationsmateriale.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Info

Event: Chokoladekursus med Barry Callebaut

Dato: Arrangement udskudt, ny dato på vej

Tid: kl. 15.00-18.00

Pris: GRATIS for op til 2 personer fra samme virksomhed (derefter 500 kr. per person)

Antal deltagere: Max 16 (tilmeld dig hos din konsulent)

Sted: Dagrofa Foodservice, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj

Tilmeldingsfrist: 16. september 2020

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close