Nytænkning af smørrebrød

Smørrebrød er en traditionsrig, dansk spise og måske endda noget af det, vi danskere er mest kendte for. De seneste år har dygtige og nytænkende kokke reformeret den danske nationalspise og gjort den til en gastronomisk smagsoplevelse.

Denne gastronomi vil vi gerne udforske sammen med dig, og derfor byder vi velkommen til nogle lærerige timer i køkkenet på vores terminal i Ishøj d. 25. april 2019, hvor ord som innovation, kreativitet, nytænkning og diversitet sætter rammerne for, hvad der skal kreeres i køkkenet.

Til arrangementet vil KEN Storkøkkens dygtige inspirationskok, Liselotte Kira Gregers Andersen, guide dig igennem smørrebrødsuniverset. Du vil blandt andet blive introduceret for asiatisk- og italienskinspireret smørrebrød, vegansk smørrebrød og inspiration til integrering af aktivt kul.

Vi garanterer, at du går hjem fra kurset med ny inspiration og teknikker til at kreere smukt og kreativt smørrebrød, der vil imponere dine gæster både på syn og smag.

Du kan også læse mere om arrangementet her

Info

Workshop: Kreativt smørrebrød

Dato:
Torsdag 25. april 2019 (FULDT BOOKET)

Tid: Kl. 14.00-17.00

Pris: GRATIS for op til 2 personer fra samme køkken (derefter 500 kr. per person.)

Sted: Catering Engros (FoodService Danmark), Vejleåvej 13, 2635 Ishøj

Tilmeldingsfrist: 19. april 2019