Marcipanskole med Odense Marcipan

I samarbejde med Odense Marcipan inviterer vi indenfor til en eftermiddag i marcipanens tegn, når vi afholder marcipanskole med et twist af jul.

Gennem kurset vil Maria Myhre-Mikkelsen, konditor hos Odense Marcipan, give jer en grundig introduktion til de forskellige marcipantyper samt hvordan de anvendes. Der vil også være rig mulighed for at blive opdateret på trends og få inspiration til mersalg. Og masser af smagsprøver.

 

Program

  • Velkomst og præsentation af Odense Marcipan
  • Produktpræsentation & produktsmagning
  • Årstidens trends
    •     Tips og tricks til afpyntning af kager, konfekt mv.
    •      Kranse XX, Nougat året rundt, Erlet & Creme Delight
  • Tak for i dag!

Tilmeld dig via din konsulent eller skriv til os her!

Info

Kursus: Marcipanskole

Dato: Torsdag d. 7. november

Tid: Kl. 13.00-15.00

Pris: Gratis for op til 2 personer fra samme køkken

Sted: Dagrofa Foodservice, Vejleåvej 13, 2635 Ishøj

Tilmeldingsfrist: 1. november 2019

Ved at bruge hjemmesiden accepterer du brugen af cookies more information

The cookie settings on this website are set to "allow cookies" to give you the best browsing experience possible. If you continue to use this website without changing your cookie settings or you click "Accept" below then you are consenting to this.

Close